καρυδόπιτα με σοκολάτα και γλασο
Υλικά 220 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό 60 γραμμάρια αλεύρι γενικής χρήσης 20 γραμμάρια μπέικιν (1 φακελάκι) 1/2 κ αλάτι 1 κ …
Υλικά 220 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό 60 γραμμάρια αλεύρι γενικής χρήσης 20 γραμμάρια μπέικιν (1 φακελάκι) 1/2 κ αλάτι 1 κ …
Μία εβδομάδα γλυκιά και σοκολατένια! Σήμερα θα μπω στην κουζίνα μου και θα σου δείξω βήμα-βήμα μία πολύ αγαπημένη συνταγή! …
Σο-κόλαση!!!!!Θα έπρεπε να λέγεται όχι σοκολατόπιτα!
…
Υλικά Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 400 γρ κοσκινισμένη Καλαμποκέλαιο 3/4 ποτήρι νερού Νωπή μαγιά ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλιά σούπας Νερό 1 φλιτζάνι τσαγιού …
Αρωματικό γλυκό με έντονες γεύσεις από πορτοκάλι και ξηρούς καρπούς ιδανικό συνοδευτικό για απογεματινό καφέ ή σνακ.
Για τη ζύμη: 1 1/2 κιλό καρότα 2 φλυτζάνια του τσαγιού σταφίδες 2 φλιτζάνια του τσαγιού καρύδια 1/2 φλιτζάνι του …
Για τη ζύμη Αλεύρι – 4 φλυτζάνια του τσαγιού που φουσκώνει μόνο του Νερό – 9 κουταλιές της σούπας Καλαμποκέλαιο …
Νόστιμη και απλή! Υλικά Αλεύρι – 5 φλυτζάνια του τσαγιού που φουσκώνει μόνο του Νερό – 1 φλυτζάνι του τσαγιού …
Καρυδόπιτα για τις ημέρες της νηστείας… Καλαμποκέλαιο – 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Ζάχαρη – 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού …