Glühwein – Ζεστό μυρωδάτο κρασί
Τελευταίο ποστ πριν τα Χριστούγεννα και διάλεξα μια ξένη συνταγή, η οποία ζεσταίνει καρδιές και σώματα. Το γκλούβάιν το γνώρισα …
Τελευταίο ποστ πριν τα Χριστούγεννα και διάλεξα μια ξένη συνταγή, η οποία ζεσταίνει καρδιές και σώματα. Το γκλούβάιν το γνώρισα …
Εύκολο, γρήγορο και νοστιμότατο επιδόρπιο για να αξιοποιήσετε τα μήλα και τα αχλάδια που περίσσεψαν στο ψυγείο. Οι μικροί μας …
Υλικά 100 γρ. δαμάσκηνα ξερά 100 γρ. βερίκοκα ξερά 100 γρ. σύκα ξερά 100 γρ. σταφίδες ξανθές 250 γρ. μέλι …
Υλικά 125 γρ. βούτυρο αγελάδας 125 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 160 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. μπέικιν …
Εύκολο και οικονομικό γλυκό με αρκετές παραλλαγές ως προς τους ξηρούς καρπούς που μπορούμε να βάλουμε ή όχι. Υλικά: …
Υλικά για 4 άτομα 4 μεγάλα πράσινα μήλα ½ ποτήρι ξερά δαμάσκηνα ψιλοκομμένα ½ ποτήρι ξερά βερίκοκα ψιλοκομμένα ½ ποτήρι …
Ένα ιδιαίτερο, παραδοσιακό φαγητό, που αξιοποιεί τα εποχικά λαχανικά αλλά και φρούτα.
Το σημερινό είναι ένα πιάτο αραβικής προέλευσης, πολύ διαδεδομένο στη Βόρεια Αφρική και ιδιαίτερα στο Μαρόκο. Χρώματα, μυρωδιές και γεύσεις …