Λαζαράκια (το ψωμί του Λαζάρου)
Το Σάββατο του Λαζάρου είναι η αρχή για τις Πασχαλινές ετοιμασίες, τα λαζαράκια ζυμώνονται και πρωτοστατούν φέρνοντας δειλά-δειλά το χαρμόσυνο …
Το Σάββατο του Λαζάρου είναι η αρχή για τις Πασχαλινές ετοιμασίες, τα λαζαράκια ζυμώνονται και πρωτοστατούν φέρνοντας δειλά-δειλά το χαρμόσυνο …
Σήμερα θα μας φιλοξενήσει η Anisja στην διαδικτυακή της κουζίνα (La cucina di Anisja), γιά να μας μάθει το μυστικό …
Βασιλόπιτα τσουρέκι με γέμιση! Καλή Χρονιά με Υγεία και Αγάπη!
Κάθε χρόνο ζυμώνω ένα χριστόψωμο, έτσι για το καλό! Υλικά 440 gr. αλεύρι 8 gr. μαγιά στιγμής ή 15 gr. …
Η ευωδιά τους απίστευτη! Μοσχοβόλησε το σπίτι και δεν πρόλαβαν να μείνουν δεύτερη μέρα!!!Υλικά για 6 μεγάλα σταφιδόψωμα:350 γρ αλεύρι σκληρό,200 …
Παραδοσιακά ανεβατά Λαζαράκια που τρώγονται και σαν απλά σταφιδόψωμα…
Αγαπημένο γλύκισμα για την περίοδο την νηστείας και όχι μόνο. Ξεχωριστές, αρωματισμένες με κανέλα, μαχλέπι,πορτοκάλι και μαστίχα. Με το ταχίνι …