Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
www.tastefull.gr
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
1 κόκορα 1 πακέτο μακαρόνια No 5 2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 σκελίδες σκόρδο 6 λευκά μανιτάρια κομμένα στα 4 1000 …
Κυριακή σήμερα, ηλιόλουστη μέρα (παρόλο που μπήκε ο Νοέμβριος!) και γι’ αυτό αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα αγαπημένο κυριακάτικο φαγητό με …