Χταπόδι Καρπάτσο & Ξυδάτο
Ο όρος Carpaccio – Καρπάτσο αναφέρεται σε ένα Ιταλικό πιάτο, το οποίο περιλαμβάνει λεπτοκομμένες, σχεδόν διαφανείς, φέτες ωμού ή ελάχιστα …
Ο όρος Carpaccio – Καρπάτσο αναφέρεται σε ένα Ιταλικό πιάτο, το οποίο περιλαμβάνει λεπτοκομμένες, σχεδόν διαφανείς, φέτες ωμού ή ελάχιστα …
8 αυγά 4 φέτες ζαμπόν 4 φέτες χωριάτικο χοιρινό λουκάνικο 150 γρ. αποφλοιωμένα κουκιά 150 γρ. αποφλοιωμένο αρακά 150 γρ. …
Συνταγή του σεφ Κωνσταντίνου Τάση. Τραγανές και εξαιρετικά νόστιμες γαρίδες, τηγανισμένες σε κουρκούτι λαχανικών και σερβιρισμένες με δροσερό ντιπ γιαουρτιού, …
Ένα ριζότο κίτρινο με πικάντικη γεύση και λαχανικά. Συνοδεύει ωραία κρεατικά και κοτόπουλο…
Υλικά 1/2 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 60 γρ. βούτυρο 150 γρ. πατάτες,βρασμένες και κομμένες σε κύβους του 1εκ. 1 Καρότο βρασμένο και …
Δεν μπορώ να περιγράψω τι θεσπέσια γεύση και άρωμα έχουν αυτά τα κοτοπιτάκια!
Ναι, καλα ακουσατε, φετουλες μοσχαρακι βραστο συνοδευμενες με σαλτσα τοννου. Αυτος ο αυνηθιστος συδυασμος υλικων μας ερχεται απο το Πιεμοντε …