Κότσι χοιρινό στο φούρνο
www.cooklos.gr
Υλικά συνταγής 4 κότσια χοιρινά (περίπου 1500γρ. το ένα) 3-4 κλαδάκια φρέσκια ρίγανη ή θυμάρι 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 4 …
Υλικά συνταγής 4 κότσια χοιρινά (περίπου 1500γρ. το ένα) 3-4 κλαδάκια φρέσκια ρίγανη ή θυμάρι 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 4 …
Αν θέλουμε να φτιάξουμε δικές μας ελιές και να γίνουν πολύ γρήγορα, τότε οι στουμπιστές, (όπως τις έλεγε η γιαγιά …
Οι ειδικοί στις ελιές λένε, πως η σωστή πυκνότητα της οξάλμης είναι 7% αλάτι και η οξύτητα (σε οξικό οξύ) …
Από τον Chef Δημήτρη Αγοραστό Ημέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 1,5 …
Ο όρος Carpaccio – Καρπάτσο αναφέρεται σε ένα Ιταλικό πιάτο, το οποίο περιλαμβάνει λεπτοκομμένες, σχεδόν διαφανείς, φέτες ωμού ή ελάχιστα …
Μια εξαιρετική σαλάτα, όχι μόνο υγιεινή και θρεπτική, όχι μόνο δροσερή και χορταστική, αλλά ταυτόχρονα πολύ εντυπωσιακή και στην παρουσίασή …