Μπλανκέτ ντε Βω: μοσχάρι σε λευκή σάλτσα
caruso.gr
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε κύβους 200 γρ. μανιτάρια μικρά ή κομμένα σε φετάκια 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 …
Υλικά συνταγής μοσχαράκι γάλακτος: 1 κιλό, κομμένο σε μεγάλους κύβους ελαιόλαδο: 2/3 του φλιτζανιού κρεμμύδια: 2, ξερά, ψιλοκομμένα ντομάτα φρέσκια …
Υλικά 1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος 1/3 φλ. του τσαγιού βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ. σ. κοφτή αλεύρι 1 καρότο …
Μοσχαράκι γάλακτος με λεμόνι και ρίγανη.