Ψάρι Μαγιονέζα (Αθηναϊκή)
www.dailycious.gr
Αυτό το « εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής» όπως αναφέρει ο γαστρονόμος φέρνει στο μυαλό την παλιά Αθήνα της …
Αυτό το « εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής» όπως αναφέρει ο γαστρονόμος φέρνει στο μυαλό την παλιά Αθήνα της …
Ένα από τα ωραιότερα και νοστιμότερα ψάρια των ελληνικών θαλασσών είναι η συναγρίδα. Αυτή την φορά επέλεξα να την ψήσω …
1 κιλό σφυρίδα (συναγρίδα, πεσκανδρίτσα, ή ροφό) 1 κρεμμύδι ξερό 2-3 φρέσκα κρεμμύδια 1/2 φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις …
Υλικά: Συναγρίδες – 10 τεμ Κολοκυθάκια – 5 τεμ Καρότα – 5 τεμ Κρεμμύδι ξερό – 1 τεμ Πιπεριά κόκκινη …
Εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής με δεκάδες παραλλαγές. Το ζωμό μην τον πετάξετε. χρησιμοποιήστε τον για να φτιάξετε ένα …