Γιατί τρώμε μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου;
www.madata.gr
Οι λόγοι που καθιέρωσαν τον μπακαλιάρο στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου ήταν καθαρά οικονομικοί και πρακτικοί. Έτσι, ο παστός μπακαλιάρος …
Οι λόγοι που καθιέρωσαν τον μπακαλιάρο στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου ήταν καθαρά οικονομικοί και πρακτικοί. Έτσι, ο παστός μπακαλιάρος …
ΥΛΙΚΑ Για τον μπακαλιάρο: 1 μεγάλο φιλέτο παστό μπακαλιάρο περίπου 1 κιλό 1 αυγό 330 ml σόδα (ή μπύρα) 200 …
Υλικά: – 1 φιλέτο μπακαλιάρου καθαρισμένο και κομμένο σε μερίδες – σπορέλαιο για το τηγάνισμα για το κουρκούτι: – 1 …