ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 450 γρ. μουσκεμένη και στιμμένη ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού 250 γρ. καρύδια 7-8 σκελίδες σκόρδου (1 μικρό κεφάλι) 1/2 …
Η Σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, κρεμώδης και απαλή, είναι ένα συνοδευτικό του τηγανητού βακαλάου, πολύ δημοφιλές στην ελληνική κουζίνα. …
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΗ Μία τρίτη παραλλαγή για σκορδαλιά. Μετά την παραδοσιακή σκορδαλιά και την καρυδάτη, έρχεται η σκορδαλιά …
Υλικά: – 1 φιλέτο μπακαλιάρου καθαρισμένο και κομμένο σε μερίδες – σπορέλαιο για το τηγάνισμα για το κουρκούτι: – 1 …
Σήμερα λοιπόν σας έχω δυο σε μια συνταγές. Φτιάχνω με τον ίδιο τρόπο την σκορδαλιά μου και τον ταραμά μου, …
Περιγραφή Γαλέος τηγανιτός και σκορδαλιά με πατάτες και καρύδι. 6-8 φετες γαλεο κατεψυγμενο 1/2 φλ ελαιολαδο για τηγανισμα αλευρι για …