Χαλβάς σιμιγδαλένιος
Μυρωδάτος χαλβάς!…
Μυρωδάτος χαλβάς!…
Υλικά 1 φλιτζάνι λάδι [μισό καλαμποκέλαιο μισό ελαιόλαδο] 1 φλιτζάνι σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψηλό 3 φλυτζάνια ζάχαρη 4 …
Ο πιο σπυρωτός χαλβάς που έχετε δοκιμάσει ποτέ. 1 συσκευασία σιμιγδάλι μισό ποτήρι ελαιόλαδο μισό ποτήρι ηλιέλαιο 1 ξυλάκι κανέλα …
Φρέσκο άρωμα πορτοκαλιού, κλειδωμένο αρμονικά στο σιροπιασμένο σιμιγδάλι, κοντοστέκεται στα μικρά κομματάκια καρυδιού και εν τέλει τα παίρνει κι αυτά …
Υλικά 1 φλιτζ. τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό 1 φλιτζ. τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό ½ φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο ½ φ λιτζ. τσαγιού ηλιέλαιο …
Ο πιο αρωματικός και γευστικός χαλβάς που έφαγα ποτέ. Τέτοια αρώματα και τέτοια υφή που θα σας ενθουσιάσει.
ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ!! ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 2 1/2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ 3 1/2 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ 2 ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ …
Υλικά 1 ποτήρι νερού σπορέλαιο 2 ποτήρια νερού σιμιγδάλι χοντρό 3 ποτήρια νερού ζάχαρη 4 ποτήρια νερό 1κ.σούπας κανέλα ξύσμα …
Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχαρη την …