Ρύζι μπασμάτι με αρώματα φρούτων
Ρύζι μπασμάτι με αρώματα φρούτων Για το χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας Υλικά: 350 γρ ρύζι μπασμάτι τζίντζερ σκόνη κουρκουμά …
Ρύζι μπασμάτι με αρώματα φρούτων Για το χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας Υλικά: 350 γρ ρύζι μπασμάτι τζίντζερ σκόνη κουρκουμά …
Αυτό το υπέροχο επιδόρπιο σε μιαν άλλη μορφή θα σας προτείνω για την Καθαρά Δευτέρα… βρασμένο σιτάρι, πασπαλισμένο με φρυγανιά, …
Ο κρύος καιρός ταιριάζει στην γεμιστή γαλοπούλα. Την κάναμε πλούσια σε γεύση και συμβολικά γουρλίδικη. Νόστιμη, τραγανή έξω, ζουμερή μέσα, …
Σήμερα είναι Ψυχοσάββατο κ φτιάχνουμε ένα γλυκό πολύ υγιεινό και θρεπτικό, κόλυβα! ) Ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τα κόλυβα …
Δεν ξέρω πώς να το θέσω, αλλά σήμερα δεν ξέρω πώς να χαρακτηρίσω αυτό που έφτιαξα. Περιέχει αγαπημένα μου υλικά, …
Ψυχοσάββατα στην εκκλησιαστική μας παράδοση υπάρχουν δύο. Το ένα είναι το Σάββατο προ των Απόκρεω και το δεύτερο, το Σάββατο …
Πολύ αφράτη, εύκολη και πολύ νόστιμη βασιλόπιτα που γίνεται και ένα απλό κέικ.
Κόλλυβα φτιάχνουμε τα τρία Ψυχοσάββατα του Τριωδίου και το Σάββατο πριν την Κυριακή της Πεντηκοστής. Εκτός από αυτές τις μέρες, …
Η συνταγή φαίνεται λίγο μακάβρια αλλά καλό είναι να γνωρίζει ο κόσμος πως γίνονται τα σωστά κόλλυβα. Προς ανάμνηση των …