Μοσχαράκι με μπύρα
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 2 κρεμμύδια 500 γρ. ντομάτα κονκασέ 1 1/2 λίτρο μπύρα 1/2 φλ. ελαιόλαδο 2-3 καυτερές πιπερίτσες …
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 2 κρεμμύδια 500 γρ. ντομάτα κονκασέ 1 1/2 λίτρο μπύρα 1/2 φλ. ελαιόλαδο 2-3 καυτερές πιπερίτσες …
4 ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΚΑΛΟ 1 ΜΕΤΡΙΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ 1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 1 ΜΑΤΣ. ΘΥΜΑΡΙ ΦΡΕΣΚΟ 1 Κ.Σ. ΜΕΛΙ …
Γλυκιά και ελαφρώς πικάντικη χοιρινή τηγανια που θα καταπλήξει τους πάντες. μισό κιλό χοιρινή τηγανια 2 κρεμμύδια ξερά 1 κόκκινη …
Η πλέον παραδοσιακή συνταγή για μαγείρεμα κυνηγιού.
Ένας λαχταριστός, παραδοσιακός μεζές της Ελληνικής Κουζίνας με ονειρική γεύση. Ετοιμάζεται εύκολα και πολύ γρήγορα μέσα σ’ ένα βαθύ τηγάνι, …
Θα μου πειτε οτι ειναι καλοκαιρινο αυτο το φαϊ και μαλλον θα εχετε δικιο, αλλα μεχρι να φτασει η σειρα …
Από τον Κώστα Γκουντζίνη ΥΛΙΚΑ 1 κ. μοσχαρίσιο κρέας (χτένι / γραβάτα) 500 γρ. ντομάτα κονκασέ Pummaro 2 κρεμμύδια 1½ …