Γιουβαρλάκια με λάχανο και κόκκινη πιπεριά
www.tastefull.gr
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Υλικά Κρέας χοιρινό 1500 γρ Λάχανο 2 κιλά Πράσο 1 τεμ κομμένο ροδέλες Καρότα 2 τεμ κομμένα ροδέλες Βούτυρο ή …
Η Νίκη Χρυσανθίδου βάζει την κατσαρόλα στη φωτιά… Στο πιάτο; Ένα τέλειο μαγειρευτό μοσχαράκι.