Τσίλι κον κάρνε – κρέας με πιπεριές και φασόλια
Το τσίλι κον κάρνε, δηλαδή οι πιπεριές με κρέας είναι ιδιαίτερα αγαπητό tex-mex φαγητό. Το κρέας είναι συνήθως μοσχάρι, σε μικρά κομμάτια …
Το τσίλι κον κάρνε, δηλαδή οι πιπεριές με κρέας είναι ιδιαίτερα αγαπητό tex-mex φαγητό. Το κρέας είναι συνήθως μοσχάρι, σε μικρά κομμάτια …
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Θα χρειαστούμε για έξι μερίδες τα εξής: ένα κουνέλι 2 kg περίπου κομμένο σε μερίδες 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού μουστάρδα …
Γλυκιά και ελαφρώς πικάντικη χοιρινή τηγανια που θα καταπλήξει τους πάντες. μισό κιλό χοιρινή τηγανια 2 κρεμμύδια ξερά 1 κόκκινη …
Η πλέον παραδοσιακή συνταγή για μαγείρεμα κυνηγιού.
Μπουκίτσες χοιρινού κοκκινιστές,ελαφρώς μεθυσμένες με κόκκινο κρασάκι οι οποίες θα συνοδέψουν υπέροχα τα μακαρόνια σας, ρύζι και γιατί όχι και …
Ο τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνεται από πλιγούρι, δηλαδή σιτάρι κοπανισμένο ή αλεσμένο, σιμιγδάλι ή αλεύρι που βράζεται …
Μοσχαράκι στην χύτρα με φασόλια! Υλικά 1/2 κιλό μοσχαράκι από το πιό μαλακό σημείο του. 1/2 κιλό μέτρια φασόλια 1 …