αυθεντικό μεξικάνικο γουακαμόλε
Το απόλυτο βετζετέριαν ντιπ των Ατζέκων του 16ου αιώνα είναι ο πιο διακεκριμένος πρέσβης της μεξικάνικης κουζίνας στον κόσμο. Πλούσιο, …
Το απόλυτο βετζετέριαν ντιπ των Ατζέκων του 16ου αιώνα είναι ο πιο διακεκριμένος πρέσβης της μεξικάνικης κουζίνας στον κόσμο. Πλούσιο, …
1 φλ. ωμά αμύγδαλα 1/4 φλ. νερό 1/4 φλ. ελαιόλαδο χυμό 1/2 λεμονιού 1 αγγούρι μικρό 1/2 καυτερή πιπεριά 2-3 …
”Εδώ είναι Βαλκάνια”!!! Και εμείς, εδώ, έχουμε μία σάλτσα που δεν είναι καθόλου “παίξε – γέλασε”!!! Βασισμένη σε μία ξεχωριστή …
Με βάση τα άσπρα φασόλια, βρασμένα και πολτοποιημένα, τα διαφορετικά φρέσκα αρωματικά (μαϊντανός, βασιλικός, μέντα) δίνουν δροσερές μυρωδάτες κρέμες για …
2 ώριμα αβοκάντο 1/2 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο (περίπου 1/2 φλυτζάνι) 1 jalapeño καυτερή πιπεριά (εδώ, καυτερή πιπεριά από τον …
Μια μαρμελάδα με χαρακτήρα, με ένταση, με αψάδα, με χρώμα! Σίγουρα θα την απολαύσετε πολύπλευρα τόσο σε αλμυρούς όσο και …
Από την Κωνσταντίνα Λίτσα Υλικά 1 κ. πιπεριές Φλωρίνης 200 γρ. καρύδια 3 – 5 σκελ. σκόρδο 1 καυτερή πιπερίτσα …