Κριθαράκι με τόνο κονσέρβας
Αυτό το φαγητό θα σας ενθουσιάσει με την πλούσια γεύση του, τα χρώματά του και τα αρώματά του. Υλικά: 250 γρ. κριθαράκι 1 …
Αυτό το φαγητό θα σας ενθουσιάσει με την πλούσια γεύση του, τα χρώματά του και τα αρώματά του. Υλικά: 250 γρ. κριθαράκι 1 …
Σήμερα φτιάχνουμε μια συνταγή με ρυζομακάρονα και γαρίδες που μπορούν να αντικατασταθούν και με κοτόπουλο.
Φιογκάκια ή Farfalle (πεταλούδες) ή Βow-tie είναι οι εναλλακτικές ονομασίες των συγκεκριμένων ζυμαρικών, με το όμορφο σχήμα παπιγιόν.Φιογκάκια, λοιπόν, συνοδευμένα …
Γιουβέτσι λέμε το φαγητό με κρέας που ψήνεται σε πήλινο πλατύ σκεύος και το σκεπάζουμε. Στην Τουρκία ονομάζεται Guvec, στα Βαλκάνια …
Υλικά : 500 γρ. χοντρό μακαρόνι 1 κρεμμύδι 3 μεγάλες μελιτζάνες 600 γρ. αποφλοιωμένα ντοματάκια ψιλοκομμένα 1 κόκκινη καυτερή πιπεριά …
Κριθαρότο με σαλιγκάρια Έφτασε το φθινόπωρο μαζί με τα πρωτοβρόχια. Από κοντά και τα αγαπημένα μας σαλιγκάρια! Τα έχουμε τιμήσει …
Υλικά : 500 γρ. μακαρόνι 1 μπρόκολο ενός κιλού περίπου 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 1/2 κουτ. σούπας κουκουνάρι 2 1/2 …
Ένα γρήγορο γεύμα για δύο με μυρωδιά και γεύση αποκαλόκαιρου! Πένες (ή ό,τι ζυμαρικό θέλετε) με γαριδούλες και έντονα αρώματα!
500 γρ. λιγκουίνια ή σπαγγέτι 100 γρ. λιαστές ντομάτες σε λάδι 2 σκελίδες σκόρδο βασιλικός 1 κουταλάκι μίγμα μπαχαρικών Cajun …
Μια νόστιμη αλλά και εμφανίσιμη ιδέα για να παρουσιάσουμε αυτό το παραδοσιακό μας πιάτο.
Μυδομακάρονα!!!Προσθέτουμε το κον κασέ ή τη φρέσκια ντομάτα,την κέτσαπ και τον πελτέ.Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν και να εξατμιστούν τα …
Υλικά για 4 άτομα4-5 φρέσκιες ντομάτες ή 1 κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 μικρή καυτερή πιπερίτσα (εγώ έβαλα αποξηραμένη)1 …
Γυρνώντας από τις διακοπές είναι μια καλή εποχή για ξεσκαρτάρισμα των τροφίμων που έχουμε περισσέψει μέχρι να έρθει η ώρα …