Κριθαράκι με τόνο κονσέρβας
Αυτό το φαγητό θα σας ενθουσιάσει με την πλούσια γεύση του, τα χρώματά του και τα αρώματά του. Υλικά: 250 γρ. κριθαράκι 1 …
Αυτό το φαγητό θα σας ενθουσιάσει με την πλούσια γεύση του, τα χρώματά του και τα αρώματά του. Υλικά: 250 γρ. κριθαράκι 1 …
Γιουβέτσι λέμε το φαγητό με κρέας που ψήνεται σε πήλινο πλατύ σκεύος και το σκεπάζουμε. Στην Τουρκία ονομάζεται Guvec, στα Βαλκάνια …
Κριθαρότο με σαλιγκάρια Έφτασε το φθινόπωρο μαζί με τα πρωτοβρόχια. Από κοντά και τα αγαπημένα μας σαλιγκάρια! Τα έχουμε τιμήσει …
500 γρ. λιγκουίνια ή σπαγγέτι 100 γρ. λιαστές ντομάτες σε λάδι 2 σκελίδες σκόρδο βασιλικός 1 κουταλάκι μίγμα μπαχαρικών Cajun …
Μια νόστιμη αλλά και εμφανίσιμη ιδέα για να παρουσιάσουμε αυτό το παραδοσιακό μας πιάτο.
Υλικά για 4 άτομα4-5 φρέσκιες ντομάτες ή 1 κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 μικρή καυτερή πιπερίτσα (εγώ έβαλα αποξηραμένη)1 …
Γυρνώντας από τις διακοπές είναι μια καλή εποχή για ξεσκαρτάρισμα των τροφίμων που έχουμε περισσέψει μέχρι να έρθει η ώρα …