Σπαγγέτι με λάδι και σκόρδο σε 15 λεπτά
Πιστεύω πως αυτό είναι ένα από τα πιο απλά πιάτα της ιταλικής κουζίνας, φτιαγμένο με ελάχιστα υλικά: σπαγγέτι, λάδι ελιάς, …
Πιστεύω πως αυτό είναι ένα από τα πιο απλά πιάτα της ιταλικής κουζίνας, φτιαγμένο με ελάχιστα υλικά: σπαγγέτι, λάδι ελιάς, …
Έχετε δοκιμάσει καπνιστό τόνο? Η αλήθεια είναι πως παίζει τεράστιο ρόλο η πρώτη ύλη που χρησιμοποιούμε όταν μαγειρεύουμε. Το τελικό …
Αυτό το φαγητό θα σας ενθουσιάσει με την πλούσια γεύση του, τα χρώματά του και τα αρώματά του. Υλικά: 250 γρ. κριθαράκι 1 …
Μακαρονάδα για πολύ βιαστικούς έχει το μενού μας σήμερα! Βασίζεται στην παραδοσιακή ιταλική μακαρονάδα “Aglio, olio e peperoncino”, δηλαδή σκόρδο, …
500 γρ. κριθαράκι 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 100 γρ. τόνος …
Υλικά 320 γρ. σπαγέτι 300 γρ. γαρίδες ξεφλουδιδμένες και καθαρισμένες 2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε λεπτές φέτες 1 σκελίδα σκόρδο, …
Σήμερα λέω να δούμε μαζί μία συνταγή πολύ-πολύ γρήγορη και ταυτόχρονα πολύ οικονομική. Με υλικά που εύκολα βρίσκεις στα ντουλάπια …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό…