Γιουβαρλάκια με λάχανο και κόκκινη πιπεριά
www.tastefull.gr
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
1 λάχανο μαλακό 1,5 – 2 κιλά 2 φλιτζάνια ρύζι γλασέ ½ χυμό ντομάτας 1 κουταλάκι του γλυκού πελτέ 2 …
Την θρεπτική αξία των μανιταριών την ξέρουμε όλοι.Στο σημερινό πιάτο τα συνδύασα με σπανάκι και ο συνδυασμός αυτός απογείωσε την …
Γιουβαρλάκια κοκκινιστά πρώτη φορά στην ζωή μου αντίκρυσα πριν τρία χρόνια. Τα είχε μαγειρέψει η μαμά μου, που τα είχε …