Πάστα φλώρα με φρέσκα κεράσια και crumble αμυγδάλου
tantekiki.blogspot.com
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν …
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν …
Σκέτη ή με παγωτό, όσο έχουμε ακόμη κεράσια! Επιτέλους ήρθε η σειρά της κι ας είναι αυτή σήμερα η συνταγή …
Μια μοναδική σε γεύση κερασόπιτα, από τον καλό μας φίλο τον Ορφέα! 🙂