τάρτα με κεράσια σε σαβαγιάρ με κρέμα ντιπλομάτ
Χιτ καλοκαιρινή τάρτα με κεράσια. Με υπερτραγανή βάση από σαβαγιάρ και αμύγδαλα, βανιλάτη κρέμα ντιπλομάτ (ή μπαβαρουά), μεγάλα κεράσια Βοδενών …
Χιτ καλοκαιρινή τάρτα με κεράσια. Με υπερτραγανή βάση από σαβαγιάρ και αμύγδαλα, βανιλάτη κρέμα ντιπλομάτ (ή μπαβαρουά), μεγάλα κεράσια Βοδενών …
Αν η έκφραση “κερασάκι στη τούρτα” χαρακτηρίζει το ιδανικό τέλειωμα σε ένα γλυκό, φανταστείτε πως θα μοιάζει γευστικά ένα απαλό… …
Υλικά για στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: 100 γρ. μαργαρίνη και 50 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου …
Σε παλαιότερη ανάρτηση σας είχα κεράσει γιαουρτοπαγωτό λεμόνι. Είχα πει τότε, ότι δεν έτρεφα ιδιαίτερη εκτίμηση για τα γιαουρτοπαγωτά, ιδίως …
Υλικά συνταγής 2 φλιτζ. ξινόγαλα 1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος 1 λεμόνι (ξύσμα) ½ φλιτζ. ζάχαρη (για την πανακότα) 3 κ.σ. …
Την αγαπημένη μου συνταγή για σοκολατένια cookies, θα μοιραστώ μαζί σας σήμερα. Η συνταγή προέκυψε τυχαία, όταν ενώ βρισκόμουν σε …