Κοζανίτικοι Λαχανοντολμάδες – Γιαπράκια
ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr
Σήμερα μαγειρεύουμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά της Κοζάνης που μαγειρεύουν κάθε χρόνο τουλάχιστον 2-3 φορές οι Κοζανίτες τα …
Σήμερα μαγειρεύουμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά της Κοζάνης που μαγειρεύουν κάθε χρόνο τουλάχιστον 2-3 φορές οι Κοζανίτες τα …
4 μελιτζάνες φλάσκες 100 γρ καραμανλίδικος παστουρμάς από μπούτι μόσχου 150 γρ. έτοιμο σφιχτό πουρέ πατάτας 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος …
Γιαπράκια Κοζάνης ή Λαχανοντολμάδες