Κοζανίτικοι Λαχανοντολμάδες – Γιαπράκια
ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr
Σήμερα μαγειρεύουμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά της Κοζάνης που μαγειρεύουν κάθε χρόνο τουλάχιστον 2-3 φορές οι Κοζανίτες τα …
Σήμερα μαγειρεύουμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά της Κοζάνης που μαγειρεύουν κάθε χρόνο τουλάχιστον 2-3 φορές οι Κοζανίτες τα …
Υλικά συνταγής 12-14 κολοκυθάκια για γέμισμα χοντρά 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος ή ανάμεικτος (χοιρινό και μοσχάρι) 12 κ.σ. ρύζι γλασσέ ή …
…Σκέτοι σεσκουλοντολμάδες ή ανακατεμένοι με λαχανοντολμάδες ή μαρουλοντολμάδες, νηστίσιμοι ή με γέμιση κιμά ή ψαριού (κυρίως μπακαλιάρου), αυγοκομμένοι ή σκέτοι, …