Γιουβαρλάκια με λάχανο και κόκκινη πιπεριά
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Τέλειο φαγητό, αγαπημένο. Ένα καθαρά χειμωνιάτικο αλλά και γιορτινό φαγητό. Κάθε πρωτοχρονιά έχουν την τιμητική τους μαζί με τα ντολμαδάκια …
Αυτά είναι τα ντολμαδάκια και τα ρουμανικά και τα ελληνικά. 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά ψιλοκομμένο κρεμμύδι άνηθο 4 αυγά αλάτι …
Λίγοι θα τους αντισταθούν! Κάθε χρόνο οπωσδήποτε κάποια από τις μέρες των εορτών θα φτιάξουμε λαχανοντολμάδες με κιμά. Πολλές χρονιές …
4 φύλλα φρέσκο λάχανο (που θα τα κάνουμε “τουρσί” ατάκα κι’ επί τόπου) 300 ml ξύδι από λευκό κρασί 1 …
Οι Λαχανοντολμάδες είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα της Ελληνικής Κουζίνας. Συνήθως τους μαγειρεύουμε άσπρους και τους συνοδεύουμε με ένα …
Οι λαχανοντολμάδες είναι ένα φαγητό όχι μόνο κλασικό και αγαπημένο αλλά ένα φαγητό που θα συναντήσετε σε κάθε Ελληνικό τραπέζι! …