Πάστα Φλώρα! (Βίντεο)
Καιρό είχαμε να τα πούμε! Ελπίζω να πέρασες καλά το καλοκαίρι και να γέμισες μπαταρίες! Ας ξεκινήσουμε γλυκά! Πάμε να …
Καιρό είχαμε να τα πούμε! Ελπίζω να πέρασες καλά το καλοκαίρι και να γέμισες μπαταρίες! Ας ξεκινήσουμε γλυκά! Πάμε να …
Η πάστα φλώρα είναι ένα μοναδικό γλυκό για όλες τις ώρες!! Ελαφριά και υγιεινή πάστα φλώρα με μαρμελάδα της επιλογής …
Την διαφορά την κάνει το πορτοκάλι! Λίγα μυστικά ακόμα Χρησιμοποιώ αραβοσιτέλαιο και όχι βούτυρο και επίσης τη ζυμώνω ελάχιστα! Γίνεται …
Από τις πρώτες συνταγές που αγάπησα στις Συνταγές της παρέας και την φτιάχνω συχνά-πυκνά! Έχουμε και βιντεάκι!
Υλικά για στρογγυλή πίτα 26 εκ. ή ορθογώνια: 2 φύλλα σφολιάτα βουτύρου 600 γρ. ή φύλλο σφολιάτα χειροποίητο (δες συνταγή) …
Πάστα Φλώρα με λάδι (νηστίσιμη), με δική μου μαρμελάδα φρούτων που έκανα εχθές!! Συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαριγου. Yλικά 4 φλ. …
Η πάστα φλώρα είναι ένας αγαπημένος και επιτυχημένος τρόπος για να “διώξετε” μαρμελάδες που έχουν περισσέψει, πριν φτιάξετε καινούρια σοδειά.Η …
Υπάρχουν πολλές συνταγές για την τέλεια πάστα φλώρα…Μοιράζομαι μαζί σας τη δική μου συνταγή, παρμένη από μία πολύ αγαπημένη φίλη …
Υλικά συνταγής Για τη μαρμελάδα κυδώνι 600 γρ. καθαρισμένα και τριμμένα κυδώνια (2 μεγάλα κυδώνια) 1 ποτήρι νερό 1 μήλο …
δόσεις διά 7-8 άτομα :80 δράμια άλευρον (250 γραμμ =2 κούπες) 45 δράμια βούτηρο φρέσκο (150 γραμμ) 20 δράμια ζάχαρι …
Η ΖΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ…ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΡΤΙΕΡΑ 30 ΕΚ.ΒΑΖΟΥΜΕ …
Την διαφορά την κάνει το πορτοκάλι!
Υλικά: 1 βιτάμ ½ κούπα ζάχαρη ξύσμα 1 λεμονιού ξύσμα 1 πορτοκαλιού 2 κ.σ κονιάκ 1 αυγό 1 baking powder …
Ένα ιδιαίτερο γλύκισμα με πλούσια γεύση. Για την βάση 150 γραμμάρια βούτυρο τύπου Κερκύρας. 1/2 κούπα ζάχαρη. …
Μια γλυκιά γεύση γνωστή σε όλους… Για τη ζύμη Ηλιέλαιο – 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλεύρι – 3 1/2 …
‘Ενα γλυκάκι που όλοι αγαπάμε. Ένα γλυκάκι ανάμνηση απο τα παιδικά μας χρόνια. Στην ουσία μία τάρτα με μαρμελάδα εύκολη, …
Τραγανή και νόστιμη, θα σας ενθουσιάσει η γεύση της!!…
Χρησιμοποιώ πάντα σπιτική μαρμελάδα και γίνεται καταπληκτική!
Ζύμη πάστα φλώρα, κρέμα μπεσαμέλ γλυκιά και μαρμελάδα