Πάστα Φλώρα πορτοκαλένια
cookpad.com
Την διαφορά την κάνει το πορτοκάλι! Λίγα μυστικά ακόμα Χρησιμοποιώ αραβοσιτέλαιο και όχι βούτυρο και επίσης τη ζυμώνω ελάχιστα! Γίνεται …
Την διαφορά την κάνει το πορτοκάλι! Λίγα μυστικά ακόμα Χρησιμοποιώ αραβοσιτέλαιο και όχι βούτυρο και επίσης τη ζυμώνω ελάχιστα! Γίνεται …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ1/2 κούπα χυμός πορτοκαλιού3/4 κούπας αραβοσιτέλαιο (ή μαργαρίνη)1/2 κούπα ζάχαρη2 κ. σούπας κονιάκ1 βανίλια1 κ. γλ. ξύσμα …
Η παραδοσιακή πάστα φλώρα με αρωματική φράουλα!
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν …
Την διαφορά την κάνει το πορτοκάλι!
Χρησιμοποιώ πάντα σπιτική μαρμελάδα και γίνεται καταπληκτική!
Η πάστα φλώρα είναι ένα κλασικό και αγαπημένο γλυκό των περισσοτέρων. Θυμάμαι να την απολαμβάνουμε παιδιά τα καλοκαίρια στο νησί, …