Πάστα Φλώρα με Μαρμελάδα Φράουλα
Η παραδοσιακή πάστα φλώρα με αρωματική φράουλα!
Η παραδοσιακή πάστα φλώρα με αρωματική φράουλα!
Υλικά – 1 και ¼ ποτήρια νερού αραβοσιτέλαιο – 2 ποτήρια νερού ζάχαρη άχνη – Χυμός και ξύσμα από ένα …
Ένα κέικ εύκολο, απλό και πολύ νόστιμο. 120 ml αραβοσιτέλαιο 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά μεγάλα 200 γρ. αλεύρι που …
1 φλ. αραβοσιτέλαιο 500 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 1 φλ. χυμό πορτοκάλι 1 φλ. ζάχαρη 2 ½ κ.γ. …
Υπέροχα, πεντανόστιμα, λαχταριστά!!! Μια εικόνα χίλιες λέξεις!!!
Πολύ νόστιμη και μυρωδάτη σοκολατόπιτα με πορτοκάλι και καρύδια…
Υλικά 100 ml αραβοσιτέλαιο 340 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 200 γρ. κουβερτούρα …
Χρησιμοποιώ πάντα σπιτική μαρμελάδα και γίνεται καταπληκτική!
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ. αλεύρι 1 μπαίκιν πάουντερ 350 γρ. σταφίδα ξανθιά 1/2 ποτήρι νερού αραβοσιτέλαιο 1 ποτήρι νερού ζάχαρη …
Υλικά 125 γραμ. βούτυρο 125 γραμ. σπορέλαιο ή ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο 300 γραμ.- ζάχαρη 60 γραμ. – κακάο 100 γραμ. …
Η πάστα φλώρα είναι ένα κλασικό και αγαπημένο γλυκό των περισσοτέρων. Θυμάμαι να την απολαμβάνουμε παιδιά τα καλοκαίρια στο νησί, …