ΚΟΡΜΟΣ-ΤΟΥΡΤΑ
400 γρ. μπισκότα πτι-μπερ 100 γρ. σαβαγιάρ 250 γρ. αγελαδινό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 1/2 ποτήρι του νερού …
400 γρ. μπισκότα πτι-μπερ 100 γρ. σαβαγιάρ 250 γρ. αγελαδινό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 1/2 ποτήρι του νερού …
Το κλασικό ιταλικό γλυκό που έχουμε λατρέψει όλοι είναι το Τιραμισού. Είναι η ιδανική πρόταση για όσους δεν μπορούν τις …
Το σημερινό μου γλυκό είναι αφιερωμένο σε όλους όσους γιορτάζουμε αυτές τις μέρες διπλά.Εκτός από το ότι η γεύση και …
Υλικά : 1 συσκευασία σαβαγιάρ για τιραμισού 80 ml καφέ εσπρέσσο 2 κ.σ. κονιάκ ή Brandy ή κρασί Masala ή …
Μια ωραιότατη τούρτα, που μπορούμε να την φτιάξουμε και με παντεσπάνι αντί για σαβαγιάρ. Όποιο τρόπο και να διαλέξουμε, το …
Σήμερα έχω γενέθλια. Στην οικογένειά μας αυτός είναι ο μήνας των γενεθλίων, αφού γενέθλια έχει η συνονόματη ξαδέλφη μου, εγώ, …
Μια εξαιρετικά αφράτη και νόστιμη κρέμα με κεράσια. Υλικά 10 αυγά χωρισμένα κρόκους και ασπράδια που θα χτυπήσουμε μαρέγκα. 250 …
Διπλο-ΣΑΡΩΝΕΙ!!!! Υλικά 2 πακέτα σαβαγιάρ 1 κούπα νες καφέ ανακατεμένο με 1 σφυνάκι κονιάκ για την κρέμα 300 γρ. τυρί …
Μια ύπέροχη τούρτα σοκολάτας φτιαγμένη με σαβαγιάρ, αφράτη κρέμα σοκολάτας και φυτική σαντιγύ. Θεωρώ πως είναι από τα καλύτερα γλυκά …
Μια εξαιρετικά ωραία τούρτα, με καταπληκτική γεύση, που μπορούμε να την βάλουμε στην κατάψυξη και να την κάνουμε παγωτό ή …