Τούρτα Μωσαϊκό – Παρλιάρος
Αντι να το κανουμε ρολο που ειναι συνήθες, του δινουμε σχήμα τούρτας. Εγώ ως επιπλέον πρόσθεσα απο πάνω γκανάζ σοκολατας, …
Αντι να το κανουμε ρολο που ειναι συνήθες, του δινουμε σχήμα τούρτας. Εγώ ως επιπλέον πρόσθεσα απο πάνω γκανάζ σοκολατας, …
Είναι εύκολη, έχει νόστιμη τραγανή και αφράτη βάση – μπισκοτένια με άρωμα πορτοκαλιού και βάζεις για γέμιση το φρούτο που …
Ένα από τα φαγητά που φτιάξαμε από κοινού με το σύζυγο για τις γιορτινές μέρες είναι αυτό το νόστιμο μελωμένο …
Φανταστικό μωσαϊκό που δεν μένει ψίχουλο!
Υλικά – 1 Φαρίνα – 250 γρ. βούτυρο αγελάδος – 400 γρ. ζάχαρη – 5 αυγά – 1 ποτήρι χυμός …
Υλικά 350 γρ. μπισκότα πτι-μπερ 60 γρ. κονιάκ ή χυμός πορτοκαλιού 250 γρ. βούτυρο αγελάδας 200 γρ. ζάχαρη άχνη 2 …
Υλικά: 500 γραμ. αλεύρι φαρίνα 250 γραμ. βούτυρο αγελάδος 2 κούπες ζάχαρη 3 αυγά 1 γιαούρτι 1/2 κούπα χυμό πορτοκάλι …
Το Σοκολατένιο κέικ καρύδας με σοκολάτα, είναι ένα απολαυστικό γλυκό που νιώθεις πλούσια γεύση από καρύδα, από σιρόπι και από …
Υλικά 250 γρ. βούτυρο γάλακτος ή αγελάδος (ή 200 γρ. ελαιόλαδο) + επιπλέον για τη φόρμα 200 γρ. ζάχαρη 2 …
Υλικά : 500 γρ. βούτυρο αγελαδινό ανάλατο(σε θερμοκρασία δωματίου) 3 κρόκους αυγών 1 φλυτζανάκι του καφέ ζάχαρη 1 φλυτζανάκι του …
1/2 kg βούτυρο γάλακτος 1/2 kg ζάχαρη 2 αυγά 1 πτ. νρ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού 1 κτσ. σόδα ξύσμα απο …