Μοσχάρι Κυδωνάτο Σμυρνέϊκο, νεωτερικό
caruso.gr
Το μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και …
Το μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και …
Ένας εναλλακτικός μουσακάς με υπέροχη γεύση!
2 ½ κιλά κόκορα 600 γρ. κιμά αγριογούρουνου 150 γρ. καπνιστό μπέικον 60 γρ. πορτσίνι αποξηραμένα 1-2 μέτρια κρεμμύδια ξερά …
400 γρ. κάστανα, βρασμένα 1 κρεμμύδι 300 γρ. μανιτάρια 500 ml ζωμό κότας 50 ml. μπράντι μοσχοκάρυδο 3 καραμέλες βουτύρου …
Μια βελουδένια καστανόσουπα είναι η υπεραξία του comfort food. Μεταφέρει τη θαλπωρή απ’ το τζάκι στο τραπέζι,διασπείρει τις γήινες γεύσεις …
Τα μανιτάρια πορτσίνι είναι μια ποικιλία μανιταριών η οποία δεν καλλιεργείται συστηματικά αλλά συλλέγεται συνήθως από δασώδης περιοχές με ψυχρό …