ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ & ΚΡΕΜΑ ΖΑΧ/ΚΗΣ
omorfesgeuseis.blogspot.com
Υλικά Παντεσπάνι 40 gr. αλεύρι φαρίνα 100 gr. ζάχαρη 4 αυγά 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν 1 βανίλια Σιρόπι 100 …
Υλικά Παντεσπάνι 40 gr. αλεύρι φαρίνα 100 gr. ζάχαρη 4 αυγά 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν 1 βανίλια Σιρόπι 100 …
Βασιλόπιτα αφράτη, με πλούσιο άρωμα και γεύση. Ξεκινάμε το νέο έτος, γλυκά, όμορφα και καλότυχα. Λευκή για την αρμονία, λίγο …
Σαρλότ λοιπόν θα φτιάξουμε σήμερα, ένα κλασικό Γαλλικό γλυκό που αποτελείται από μια κρέμα “βαυαρίας” (bavarois) και παντεσπάνι ή σαβαγιάρ. …
ΥΛΙΚΑ 500γρ τυρι κρεμα(φιλαδελφια βαζω εγω) 200γρ ζαχαρη αχνη 4ασπραδια αυγων σε μαρεγκα χτυπημενα 4κροκοι 300γρ σαβαγιαρ(τα βρισκουμε σε ολα …
Αν και έχουν περάσει οι μέρες του Πάσχα τα κουλουράκια βουτύρου είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Μάλιστα όταν είναι τραγανά , μοσχοβολιστά …