Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα βερύκοκο
Η πάστα φλώρα είναι ένα μοναδικό γλυκό για όλες τις ώρες!! Ελαφριά και υγιεινή πάστα φλώρα με μαρμελάδα της επιλογής …
Η πάστα φλώρα είναι ένα μοναδικό γλυκό για όλες τις ώρες!! Ελαφριά και υγιεινή πάστα φλώρα με μαρμελάδα της επιλογής …
Υλικά για στρογγυλή πίτα 26 εκ. ή ορθογώνια: 2 φύλλα σφολιάτα βουτύρου 600 γρ. ή φύλλο σφολιάτα χειροποίητο (δες συνταγή) …
Υλικά: 1 κιλό αλεύρι 600 γραμ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 200 γραμ. ζάχαρη άχνη 2 αυγά χτυπημένα 6 κρόκους …
Τα μήλα τώρα είναι στην εποχή τους, όλο χρώμα και αρώματα! Καιρός, λοιπόν, για μηλόπιτες, με όποια συνταγή και αν …
Υλικά συνταγής Για τη μαρμελάδα κυδώνι 600 γρ. καθαρισμένα και τριμμένα κυδώνια (2 μεγάλα κυδώνια) 1 ποτήρι νερό 1 μήλο …
Μπισκότα με καρύδι, άρωμα κανέλας και γέμιση μαρμελάδας για τα Χριστούγεννα και όχι μόνο!
Υπεροχο νηστισιμο γλυκισμα τα σκαλτσουνια γεμιστα με μαρμελαδα, καρυδι, σταφιδες, κανελα και γαρυφαλο ιδανικα για την περιοδο νηστειας και οχι …
Μια τούρτα αλλιώτικα φτιαγμένη από τη γιαγιά Φρίντα. Είναι μια πολύ παλιά συνταγή για τζηζ κέικ.
Ρολό με αφράτο παντεσπάνι και γέμιση μαρμελάδα σύκο.
.Είναι μια συνταγή για DONUTS, από την Τσέχικη Ζαχαροπλαστική.
Στα πλαίσια της «οικιακής οικονομίας» με ό,τι αυτή σημαίνει, τα παξιμαδάκια λεμονιού της προηγούμενης εβδομάδας ανακυκλώθηκαν και έδωσαν ένα θαυμάσιο …