Μακαρονοσαλάτα με σως κοκτέιλ
Υλικά συνταγής για τη μακαρονοσαλάτα 250γρ. πένες 100γρ. ημίσκληρο κασέρι κομμένο σε κύβους 5 φέτες ζαμπόν κομμένες σε ζάρια 1 …
Υλικά συνταγής για τη μακαρονοσαλάτα 250γρ. πένες 100γρ. ημίσκληρο κασέρι κομμένο σε κύβους 5 φέτες ζαμπόν κομμένες σε ζάρια 1 …
Είναι πεντανόστιμες !!!
Υλικά συνταγής 8 κ.σ. μαγιονέζα 4 κ.σ κέτσαπ 1 κ.σ. ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο 1-2 κ.σ. ξύδι ½ κ.γ μπράντι 1 …
Μια πολύ νόστιμη, εύκολη και γρήγορη σάλτσα, που ταιριάζει καταπληκτικά με θαλασσινά, αλλά και σαλάτες, λαχανικά ή πουλερικά. Απολαύστε τη …
“Che pasticcio!” ~ “τι ανακατωσούρα” αναφωνούν συχνά πυκνά οι Ιταλοί μπροστά σε ό,τι τους φαίνεται μπερδεμένο! Κατά μία εκδοχή, πρωτοφτιάχθηκε από …
Φτιάξτε το νοστιμότερο κοτόπουλο μπάρμπεκιου, με σπιτική, πεντανόστιμη σάλτσα σε μόλις μια ώρα. Τέλειο για ένα γρήγορο junk food! …
Υλικά Γαρίδες 12 τεμ νούμερο 1 Ξύδι 1 κουταλάκι γλυκού Μαρούλι 2 – 3 φύλλα ψιλοκομμένα Αλάτι Για την σος …
Υλικά Πατάτες 3 τεμ βρασμένες Αυγά 2 τεμ βρασμένα Ντοματίνια 5 τεμ Αλάτι – πιπέρι Αγγουράκι τουρσί 2-3 τεμ Για …
Υλικά 1 1/2 φλ. μαγιονέζα 1/2 φλ. κέτσαπ 1 πιπεριά Φλωρίνης κόκκινη ψιλοκομμένη 2 κσ. κονιάκ αλάτι πιπέρι
Ένα ορεκτικό, που στην δεκαετία του ᾿80 έκανε θράυση και δεν έλειπε ποτέ, από κανένα επίσιμο τραπέζι. Αλλά παρ᾿ όλο …
Υλικά Μαρούλι 1/2 ψιλοκομμένο Λάχανο 1 μπολ ψιλοκομμένο Ελιές 5 -6 προαιρετικά Αλάτι Για την σος Μαγιονέζα 1 φλυτζάνι τσαγιού …
Οι περισσότεροι θεωρούν ότι το άσπρο κρέας του κοτόπουλου είναι άνοστο, και καθόλου «ενδιαφέρον». Εγώ πάλι λέω ότι όλα εξαρτώνται …
Από τον Γιώργο Μέρλο ,1 κ. κατεψυγμένα στρογγυλά φασολάκια Ifantis 1 κ. γαρίδες 2 κ.σ. ξύδι 4 αβγά βρασμένα σφιχτά …
Υλικά 2 μέτριες πατάτες 6 φέτες καπνιστός σολομός 4 φέτες ανανά 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 10 γαρίδες βρασμένες Ντοματάκια cherry Χυμός …
Ζουμερά, αφράτα, εύγευστα μπιφτέκια φούρνου, με μελωμένες πατάτες, αρωματισμένες με ξύσμα λεμονιού. Κλασικό φαγητό της Ελληνικής κουζίνας, που το τιμούν …
1 πακέτο πέννες 500 γρ. μανιτάρια 3 πιπεριές 2 κ.σ. κονιάκ 10 κ.σ. μαγιονέζα 2 κ.σ. μουστάρδα απαλή 1 κ.σ. …