Μοσχάρι Κυδωνάτο Σμυρνέϊκο, νεωτερικό
caruso.gr
Το μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και …
Το μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και …
Το κυδωνόπαστο είναι ένα πολύ νόστιμο, παραδοσιακό γλυκάκι, που επειδή έχει το πλεονέκτημα να διατηρείται εκτός ψυγείου για πολύ καιρό, …
Κυδώνια και χειμώνας πάνε μαζί. Γίνονται ένα νόστιμο, αρωματικό και υγιεινό γλυκό που μπορείτε να απολαύσετε οικογενειακά ή στα φιλικά …
4 μοσχαρίσια μάγουλα 50 ml. μπράντι 750 ml. κόκκινο κρασί 50 γρ. ζάχαρη 1.5 λίτρο νερό 30 γρ. μουστάρδα 20 …
Από τον Chef Δημήτρη Αγοραστό Ημέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 1,5 …