Πάστα φλώρα με φρέσκα κεράσια και crumble αμυγδάλου
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν …
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν …
Μια τάρτα εποχής, μιας και οι φράουλες είναι στα φόρτε τους και γκανάζ, για τους λάτρεις της σοκολάτας. Θα γίνει …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ( για 40-45 τεμάχια) 1/2 κούπα σπορέλαιο 1/2 κούπα λιωμένη μαργαρίνη 1 σφηνάκι ούζο (ή κονιάκ) 1/2 κούπα …
Δεν εχω λογια να σας περιγραψω το απιστευτο αρωμα και γευση αυτων των μπισκοτων. Μια δοκιμη θα σας πεισει σιγουρα,και …
Φτιάχνουμε υπέροχη σπιτική καρυδόπιτα ακολουθώντας βήμα-βήμα την παρακάτω σπιτική συνταγή. Υλικά: Για τη ζύμη: 250 γρ βούτυρο αγελάδος (σε θερμοκρασία …
Παραδοσιακή σπιτική συνταγή για νόστιμα Χριστουγεννιάτικα μελομακάρονα. Υλικά: 2 ποτήρια λάδι 1 ποτήρι ζάχαρη 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι ½ ποτήρι …
Η πιο αρωματική είναι αλήθεια! Αν δεν μας αρέσει το ανθόνερο μπορούμε να βάλουμε άλλα αρώματα όπως θα δείτε στις …
Υλικά συνταγής Για τη μαρμελάδα κυδώνι 600 γρ. καθαρισμένα και τριμμένα κυδώνια (2 μεγάλα κυδώνια) 1 ποτήρι νερό 1 μήλο …
Υλικά • 2 κούπες (250γρ) ελαιόλαδο ή 1 ελαιόλαδο και 1 ηλιέλαιο • 1 κούπα ζάχαρη • 1/2 κούπα χυμό …
Λαδοκουραμπιέδες: η υγιεινή και light εκδοχή των κουραμπιέδων! Η συνταγή είναι παραδοσιακή και παλιά. Όπως λοιπόν όλες οι παραδοσιακές συνταγές …
Ρολό με αφράτο παντεσπάνι και γέμιση μαρμελάδα σύκο.
Πιο πλούσια σοκολατένια γεύση δεν γίνεται να υπάρξει! Αφράτη, σωστά σιροπιασμένη και τόσο έντονα “σοκολατένια”, αυτή η σοκολατόπιτα δεν αφήνει …