Πάστα φλώρα με φρέσκα κεράσια και crumble αμυγδάλου
tantekiki.blogspot.com
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν …
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν …
Υλικά για 4-5 μικρά φραντζολάκια: 260 γρ. ταχίνι 130 ml χυμός πορτοκαλιού ξύσμα από 3 πορτοκάλια 15 ml κονιάκ ή …
Υλικά – 100 γρ. ξανθές σταφίδες – 100 γρ. ξερά δαμάσκηνα ψιλοκομμένα, χωρίς τα κουκούτσια τους – 100 γρ. ξερά …
Αν αγαπάτε την αμυγδαλόπαστα απλά θα τα λατρέψετε. Υλικά για το μάρζιπαν 125 γρ. άχνη ζάχαρη 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική …
Ένα αγαπημένο κλασικό γλυκό που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών αποτελεί τη σημερινή μας γευστική πρόταση. Μπορείτε να αντικαταστήσετε …
Αφράτο, μυρωδάτο ,φίνο κέικ για όλες τις ώρες… Γιορτινό λοιπόν και το κέικ σήμερα, για να έρθουμε στα δικά μας. …