Παστούλες Πορτοκαλιού!!!
Χιονούλες Παστούλες Πορτοκαλιού! Ανάλαφρες σαν σύννεφο, πεντανόστιμες με υπέροχη γεύση κρέμας φρέσκου Πορτοκαλιού, χωρίς Αυγά και ψησιματα στο Φούρνο. Μια …
Χιονούλες Παστούλες Πορτοκαλιού! Ανάλαφρες σαν σύννεφο, πεντανόστιμες με υπέροχη γεύση κρέμας φρέσκου Πορτοκαλιού, χωρίς Αυγά και ψησιματα στο Φούρνο. Μια …
Υλικά 60 σαβουαγιάρ200 γραμμάρια ζάχαρη 200 γραμμάρια νερό 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 1 κουταλάκι του γλυκού κορν φλάουρ
Υλικά παντεσπάνι 4 αυγά 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 1 Μπέκιν πάουντερ 1 βανίλια 1.φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι!
Μια αλλη εκδοχη να γευτουμε τον υπεροχο συνδυασμο πορτοκαλι-σοκολατα. Πορτοκαλοπαστα με κρεμα ποροκαλι και σοκολατα γκαναζ. Τα λογια περιττα..δεν μπορουν …
Αμαρτωλή σοκολάτα, φρούτα στο χρώμα του έρωτα και ακαταμάχητη κρέμα σε έναν γλυκό συνδυασμό. Φυσικά σε σχήμα καρδιάς. Ιδανικό επιδόρπιο …
Αφράτο παντεσπάνι ρολό,σιροπιαστό και γεμιστό με υπέροχη κρέμα και τυλιγμένο σε ινδοκαρυδο!!! Ένα πολύ εύκολο και οικονομικό γλυκό αφού αυτή …
Υλικά 1,5 κούπα ινδοκαρυδο, 1,5 κούπα φαρίνα, 1 κγ μπεικιν, 23 κούπας βούτυρο, 1κουπα Ζάχαρης, 3 αυγά χωρισμένα, 23 κούτας …