Κέικ σε φύλλο τάρτας με κρέμα
Υλικά για 1 στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: Για το φύλλο: 500 γρ. αλεύρι 350 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 …
Υλικά για 1 στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: Για το φύλλο: 500 γρ. αλεύρι 350 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 …
Καλό μήνα αν και λιγό αργοπορημένα… Ας υποδεχτούμε το πιο όμορφο μήνα του χρόνου με ενά ανάλαφρο γλυκό γεμάτο φράουλα!!!!
Υλικά της συνταγής μας 250 βούτυρο αγελαδινό σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ. ζάχαρη καστανή 1 αυγό 310 γρ. αλεύρι γ.χρ. …
Υπέροχη σε γεύση και εμφάνιση τούρτα!
Ένα πολύ απλό, αλλά εξαιρετικά νόστιμο παγωτό, ανακατεμένο με μαρμελάδα φράουλα, που του χαρίζει υπέροχη γεύση. Ο συνδυασμός της κρέμας …
ΥΛΙΚΑ Για την βάση 2 πακέτα θρυμματισμένα Μπισκότα ΠΤΙ ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου 200 γραμ. βιτάμ λιωμένο Για την κρέμα 300 γρ. …
Υλικά: για τη βάση: – 250 γραμμάρια μπισκότα τύπου digestive ή πτι-μπερ – 125 γραμμάρια μαργαρίνη
Είναι ένα πολύ δροσιστικό γλυκάκι για το καλοκαίρι… Το αγόρι μου το λατρεύει!!! Διαβάστε περισότερο: Μούρλια γιαουρτογλυκό της Βασιλούς …