Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
600 γρ. μοσχάρι (μπριζόλα) 600 γρ. χοιρινό (λαιμό ή κόντρα χοιρινή) 3 μπουτάκια κοτόπουλου 1 κρεμμύδι 2 πράσα (το άσπρο …
Εύκολο και σχετικά γρήγορο, αφού γίνεται σε 40′ μαζί με την προετοιμασία του! Στα υλικά της συνταγής συμπεριλαμβάνεται και ένα …
Από τον Chef Γιάννη Αποστολάκη ,1 φιλέτο κοτόπουλου με τη πέτσα του 200 γρ. κατεψυγμένες μπάμιες Ifantis 3 – 4 …
Προχθές, λοιπόν, ήταν η μέρα να φάει κοτόπουλο γιατί τα άλλα τα είχε εξαντλήσει, σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα (κάτι …
“ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21” 10/12/2012 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥΒΛΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ , ΑΝΟΙΧΤΑ ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΠΑΤΖΑΡΙΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣ ΠΑΡΙΖΑΣ. Κατάλληλο για όλους “Μαγειρεύω οικονομικά” …
Άναψε το γκριλ, βάλε τις μπίρες να παγώνουν, φτιάξε και μια ωραία σαλάτα. Έχουμε souvlaki party… Υλικά 800 γρ. φιλέτα …