Εύκολες φλωρεντίνες Παρλιάρου
www.steliosparliaros.gr
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το αμύγδαλο φίλε, τα κόντιτα και τα ασπράδια. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C …
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το αμύγδαλο φίλε, τα κόντιτα και τα ασπράδια. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C …
Υλικά Καταϊφι 250 γρ τριμμένο και παγωμένο Ζάχαρη 120 γρ Βούτυρο 200 γρ λιωμένο Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 250 γρ λιωμένη Μέλι …
Μια νόστιμη τούρτα στολισμένη με φλωρεντίνες! Υλικά 300 γρ Αλεύρι, σκληρο 550 3 κουταλάκι Μπέικιν πάουντερ 45 …