Κέικ με κουκουνάρι
www.chefoulis.gr
Υλικά Αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο 700 γρ. Ζάχαρη 300 γρ. Αυγά 6 τεμ. Κουβερτούρα 200 γρ.τριμμένη Baking powder …
Υλικά Αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο 700 γρ. Ζάχαρη 300 γρ. Αυγά 6 τεμ. Κουβερτούρα 200 γρ.τριμμένη Baking powder …
Το pampepato, pampapato ή panpepato είναι ενα παραδοσιακό γλυκάκι, που το συναντάμε στην Κεντρική και Βόρεια Ιταλία (στην Sabina, Ciociaria, …
Υλικά Για το σιρόπι Ζάχαρη 2 ποτήρια νερού Νερό 4 1/2 ποτήρια νερού Πορτοκάλι 1 κομμάτι από την φλούδα Κανέλα …
Απο το Pontasserchio λοιπόν, η torta co’ bischeri διαδόθηκε στην γύρω περιοχή και στην πόλη της Πίζας και σήμερα παρασκευάζεται …