Κοχύλια γεμιστά με κιμά και μπεσαμέλ
Αν τα παιδιά σας παραπονιούνται που τους σερβίρετε συνέχεια μακαρόνια με κιμά, κάντε την ανατροπή και σήμερα φτιάξτε τους την …
Αν τα παιδιά σας παραπονιούνται που τους σερβίρετε συνέχεια μακαρόνια με κιμά, κάντε την ανατροπή και σήμερα φτιάξτε τους την …
Μια δροσερή σαλάτα, παλιότερα μόνο καλοκαιριάτικη (που τα αμπελοφάσουλα ήταν στην εποχή τους), στις μέρες για όλο το χρόνο χάρη …
500 γρ. ζυμαρικό κοχύλια φύλλα βασιλικού, δάφνης και δεντρολίβανου κατά τη γεύση 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 πέστροφα καπνιστή κομμένη …
Το γιουβετσάκι είναι πετυχημένο όταν είναι μελωμένο˙ δεν πρέπει να είναι ούτε στεγνό, ούτε να έχει πολλά υγρά, αλλά ούτε …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες 4 καρότα σε φέτες 1 φλυτζάνι του τσαγιού μαιντανό ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο …
Η Paella, χαρακτηριστικό πιάτο όλης της Ισπανίας, γεννημένο στην Βαλένθια, ξεκίνησε να φτιάχνεται όπως και η δική μας κακαβιά, με …