Σολομός με κρεμώδη σάλτσα
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
O Σολομός Φλορεντίν είναι μια κλασική, διεθνώς γνωστή συνταγή για σολομό που περιέργως, ελάχιστα χρησιμοποιείται στην Ελλάδα. Ο χαρακτηρισμός Φλορεντίν… …
Νοστιμότατος έτσι ο μπακαλιάρος μας με πικάντικη σάλτσα στο φούρνο.
4 χωματίδες, αλιευμένες με εργαλεία χαμηλής έντασης 6 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι 1 κονσέρβα σπαράγγια …
Υλικά για 4 άτομα: 8 φιλέτα γλώσσας καταψυγμένα 100 γρ περίπου. γαρίδες βρασμένες 30 γρ βούτυρο 100 γρ κρέμα γάλατος …
Υλικά συνταγής για το σολομό 4 φέτες σολομού λίγο αλεύρι για το πανάρισμα 2 κ.γ. άνηθος 1 λεμόνι (ο χυμός …
300-400 γρ. φιλέτο τσιπούρας 100 γρ. φιλέ αμυγδάλου 100 γρ. φρυγανιά τριμμένη 1 αβγό 50 γρ. αλεύρι 2 πατάτες 20 …
Την συνταγή την βρήκα σε ένα Γαλλικό βιβλίο συνταγών. Μπορεί να γίνει απο φιλέτο οποιουδήποτε ψαριού και είναι εξίσου νόστιμη.
Από τον Chef Νίκο Καραθάνο…