Σολομός με κρεμώδη σάλτσα
www.argiro.gr
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Υλικά Mπισκότο 4 αβγά, χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια 100 γρ. ζάχαρη 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο …
130 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 315 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 ¼ κ.γ. μπέικιν πάουντερ ¾ κ.γ. αλάτι 300 …