Καρυδόπιτα με κρέμα & η Θεσσαλική “Σπάτουλα”
tantekiki.blogspot.com
Καρύδι, κανέλα, γαρίφαλο, άρωμα Χριστουγέννων έρχεται από την κουζίνα. Μην ξεχνιόμαστε… οι μέρες τρέχουν, η μεγάλη γιορτή πλησιάζει και μαζί …
Καρύδι, κανέλα, γαρίφαλο, άρωμα Χριστουγέννων έρχεται από την κουζίνα. Μην ξεχνιόμαστε… οι μέρες τρέχουν, η μεγάλη γιορτή πλησιάζει και μαζί …
Υπέροχα τσουρέκια και σε γεύση και σε εμφάνιση! Φτιάχνουμε τη ζύμη 50γρ χλιαρό νερό 25γρ Μαγια φρέσκια 1 κ. σ. …
Υλικά Χειροποίητο φύλλο ή του εμπορίου 6 τεμ ή 10 εμπορίου Για την γέμιση Αγκινάρες 10 τεμ φρέσκιες ή κατεψυγμένες …
Υλικά Για τα γαλακτομπούρεκα Γάλα 1 λίτρο Βούτυρο 250 γρ Ζάχαρη 1 1/2 ποτήρι νερού Σιμιγδάλι (ψιλό) 1 ποτήρι νερού …
Αυτή η τάρτα , που την λες και πίτσα ,την λες και κις λορέν είναι πανεύκολη και πεντανόστιμη . Αν …
Μια ιδέα που είχε διαβαστεί εδώ και ένα χρόνο σε ένα από τα περιοδικά που μου στέλνουν τα παιδιά μου …