Ρολό κιμά γεμιστό με αυγά
Το πιο κλασικό πιάτο, στα γιορτινά και όχι μόνο τραπέζια, των νεανικών μας χρόνων. Και ταυτόχρονα, από τα πιο αγαπημένα …
Το πιο κλασικό πιάτο, στα γιορτινά και όχι μόνο τραπέζια, των νεανικών μας χρόνων. Και ταυτόχρονα, από τα πιο αγαπημένα …
Παλιά και παραδοσιακή συνταγή από την περιοχή της Κοζάνης, οι κεφτέδες στον φούρνο με κρεμμύδια. Πολύ ιδιαίτερο, να το δοκιμάσετε!
1 κουνέλι ( 1-1 1/2 κιλό) 200 γρ ντομάτες 100 γρ ελιές μαύρες 2 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι νερού άσπρο …
Πάντα θέλω να δοκιμάζω νέα αρώματα στο φαγητό μου και ας το έχω πετύχει προηγουμένως το ίδιο φαγητό με διαφορετικό …
Το κλασσικό βραστό αυγό δεν θέλησα να το παραλείψω, αν και μπορούσα, αυξάνοντας την υπόλοιπη γέμιση.Δεν ξεχνώ ποτέ την ώρα …
Από τη Γωγώ Γιαννακοπούλου ,1 ½ κ. αρνί σε μερίδες 1 κρεμμύδι 1 ποτ. ροζέ ξηρό κρασί 300 γρ. χυμό …
Υλικά1 κιλό κιμά χοιρινό 2-3 πατάτες τριμμένες χωρίς υγρά λίγο ψωμί(περίπου το 1/4 από φρατζόλα του 1/2 κιλού) που έχουμε …
1 μικρή συκωταριά και τα εντεράκια από κατσικάκι ή αρνάκι γάλακτος 6 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό, πολτοποιημένο …
Υλικά για τον κιμά 800 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 παξιμάδι κρίθινο κανονικού μεγέθους 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κουταλιές της …