Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
www.tastefull.gr
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Μια μοναδική συνταγή που θα σας ενθουσιάσει….εμείς φάγαμε και 2ο πιάτο! 500 γραμμάρια φιλέτο από κοτόπουλο 800 γραμμάρια σπανάκι φρέσκο …
Υλικά συνταγής 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο ψιλοκομμένα 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες …
Υλικά συνταγής υλικά για το κοτόπουλο 2 στήθη κοτόπουλο κομμένα στη μέση ή σε μπουκιές 4 κ.σ. ελαιόλαδο ή 3 …
Αυτό το φαγητό μας έχει ξετρελάνει οικογενειακώς!! Ο συνδυασμός των υλικών με την μαρμελάδα πιπεριάς είναι απίστευτος!!!