Κότα Μιλανέζα η εμβληματική!
Η κότα μιλανέζα είναι ένα πιάτο γιορτή από μόνο του, θέλει παρέα τουλάχιστον 4 πεινασμένων ατόμων και είναι ιδανικό για …
Η κότα μιλανέζα είναι ένα πιάτο γιορτή από μόνο του, θέλει παρέα τουλάχιστον 4 πεινασμένων ατόμων και είναι ιδανικό για …
Το φρικασέ είναι η ενδιάμεση κατάσταση, η οποία περιλαμβάνει κομμάτια κρέατος να σωτάρονται για λίγο στην αρχή μέχρι να ροδίσουν …
Πλούσια γεύση και πλούσια υλικά σ’ αυτό το πιλάφι με κοτόπουλο. Μια συνταγή που θα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους.Υλικά: 1 …
Φραγκόκοτα λεμονάτη στην κατσαρόλα με κλασική γαλλική σάλτσα suprême, με ολόκληρους κόκκους πολύχρωμου πιπεριού, αρωματισμένη φυσικά κατά τις δικές μας …
Το πρασοσέλινο συνήθως το συνδυάζουμε με χοιρινό, ένα φαγάκι πραγματικά πεντανόστιμο. Τις προάλλες σκέφτηκα: Γιατί να μην το μαγειρέψω με …
Για σήμερα επέλεξα αυτή τη σουπίτσα που τρώμε αρκετά στο σπίτι ιδίως το χειμώνα. Αν δεν σας αρέσει ο κιμάς …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 36” 31/12/2012 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΙΛΦΕΙΓ ΠΑΤΑΤΑ – ΚΑΤΙΚΙ, ΜΑΡΕΓΚΕΣ CHEERIOS ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ …