Κοχύλες γεμιστές με “ρύζι” από κουνουπίδι
Η τελευταία συνταγή της χρονιάς είναι ένα γιορτινό πιάτο ευπαρουσίαστο, ελαφρύ και πρωτότυπο: κοχύλες γεμιστές με “ρύζι” από κουνουπίδι. Το …
Η τελευταία συνταγή της χρονιάς είναι ένα γιορτινό πιάτο ευπαρουσίαστο, ελαφρύ και πρωτότυπο: κοχύλες γεμιστές με “ρύζι” από κουνουπίδι. Το …
Η τελευταία συνταγή της χρονιάς είναι ένα γιορτινό πιάτο ευπαρουσίαστο, ελαφρύ και πρωτότυπο: κοχύλες γεμιστές με “ρύζι” από κουνουπίδι. Το …
Η Σάλτσα Μπολονέζ είναι ένα ραγού -κατά την ιταλική εκδοχή του- αργομαγειρεμένο , η οποία γίνεται με κομματάκια κρέατος ή …
Υλικά 350 γρ. ζυμαρικά σε σχήμα μεγάλου κοχυλιού Για τη γέμιση 2 κ.σ. βούτυρο 300 γρ. ζεματισμένο σπανάκι (ή κατεψυγμένο) …
Τι θα λέγατε να φτιάξουμε σήμερα ζυμαρικά που θα τα γεμίσουμε μόνοι μας; Εγώ βρήκα στην αγορά ένα πακέτο με …
Υλικά για 2 μεγάλες μερίδες 250γρ κοχύλια ζυμαρικών 1 μικρό φιλέτο κοτόπουλου 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 1 σκελίδα …
Πεντανόστιμα ζυμαρικά γεμισμένα με κιμά. Ποιος μπορεί να τους αντισταθεί? 500 γρ. ζυμαρικά κοχύλια ή καλαθάκια 3 κ. σ. βούτυρο …
Τα Pierozki ή Pierogi είναι παραδοσιακά χειροποίητα γεμιστά ζυμαρικά της Πολωνικής Κουζίνας. Για όσους γνωρίζουν, μοιάζουν με τα βαρένικα της …
Τα υλικά μου για 2 μερίδες Για τη ζύμη 200γρ αλεύρι σκληρό 2 αυγά 2 κουταλιές σούπας καλαμποκελαιο 1/2 κουτ. …